Het Bestuur

Het bestuur van de SOC bestaat uit gepassioneerde leden van verschillende achtergronden die een oog hebben voor de senioren in onze samenleving. Allen zien de pracht van Den Haag, maar zijn niet terughoudend om de stad nog aangenamer te maken voor zijn seniorenbevolking. Het bestuur prijst zichzelf om zijn assertiviteit in het bereiken van de doelgroep en gaat graag een open gesprek aan. Hieronder volgt een lijst met onze bestuursleden en hun functies binnen en buiten het bestuur. Als u zelf ook wilt bijdragen aan de SOC, dan is hier meer informatie over te vinden onder aan de pagina.

Gert van Capelleveen

Gert van Capelleveen

Voorzitter

Ik ben sinds 2016 voorzitter van de Stedelijke Ouderencommissie. Na mijn studie rechten, werd ik Sociaal Raadsman in Groningen met de speciale opdracht de migranten groeperingen te ondersteunen. Na 4 jaar heb ik tot 2002 diverse functies vervuld bij de Belastingdienst. Daarna begeleiding van kleine ondernemers.

info@socdenhaag.nl
Henny Weerman

Henny Weerman

secretaris

Specifieke taken die ik uitvoer zijn het SOS-meldpunt, zitting in het kennisplatform en de schouw in de Stadsdeelwijken. Daarnaast coördineer ik Pr-activiteiten

info@socdenhaag.nl
mr Ruud Klein

mr Ruud Klein

penningmeester

Naast mijn taken als penningmeester voor de SOC ben ik bestuurslid van Groepswonen Door Ouderen (GDO), betrokken bij sociale verhuur in Haaglanden, en bij mantelzorg en welzijn in Den Haag.

info@socdenhaag.nl
Geeta Sewradj

Geeta Sewradj

office manager

Sinds 2017 ben ik verantwoordelijk voor het officemanagement van de Stedelijke Ouderen Commissie. Met veel plezier ondersteun ik het dagelijks bestuur en de Ledenraad.

info@socdenhaag.nl
mr Charline Kloosterman-Taal

mr Charline Kloosterman-Taal

algemeen bestuurslid

ik vertegenwoordig de SOC in Metrocov (de overkoepelende consumentenorganisatie openbaar vervoer in de Metropool Regio Den Haag Rotterdam) en in de Deelraad WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) van de Clientenraad Sociaal Domein in Den Haag.

info@socdenhaag.nl
Bob Meerstadt

Bob Meerstadt

algemeen bestuurslid

Mijn specifieke taken liggen op zorg en welzijn. Meer in het bijzonder participeer ik in Gezond, Gelukkig Den Haag. Daarnaast draag ik bij aan de ontwikkeling van wijkschouwen, het SOS-meldpunt, de werkgroep wonen, het verbeteren van informatievoorziening voor ouderen en het opschrijven van de historie van de SOC.

info@socdenhaag.nl
drs Ivonne Keuzenkamp

drs Ivonne Keuzenkamp

algemeen bestuurslid

Als bestuurslid ben ik trekker van de werkgroep wonen en lid van de werkgroep wonen van de Cliëntenraad Sociaal Domein.

info@socdenhaag.nl

Commissies en verder

Het werk in de SOC wordt behalve door het bestuur ook gedaan in diverse commissies. U vindt deze hieronder, met (indien van toepassing) een contactpersoon.

Wilt u bijdragen aan het werk van de SOC, meld u zich dan bij één van de onderstaande contactpersonen, of bij het bestuur via bestuur@socdenhaag.nl

(LIJST COMMISSIES EN CONTACTPERSONEN?)